22+ de motive pentru a vizita Romania

Romania

Romania, o tara binecuvantata cu prezenta muntilor Carpati, a Dunarii si a destinatiei finale a acesteia, Marea Neagra. Acest tinut este cu adevarat unic, dezvaluind peisaje neasteptate si pasaje de istorie medievala de o rara frumusete catre cei ce se aventureaza spre aflarea misterelor acestor locuri.

Traversata de rauri, paduri, munti, cascade, castele, dealuri, traditii si istorie, oriunde te-ai uita pe harta Romaniei poti sa fii sigur ca acolo vei gasi ceva de vazut, de invatat sau de facut. Romania este o tara pitoreasca cu numeroase obiective care atrag turistii ca un magnet. Cele mai promovate dintre acestea, in tara si peste hotare, sunt luate cu asalt de vizitatorii dornici sa cunoasca frumusetile din Gradina Carpatilor. In acelasi timp, Romania are si multe zone mai putin cunoscute de publicul larg, locuri care si-au păstrat frumusetea salbatica si pe care presiunea antropica nu le-a afectat.

Daca ai de gand ca urmatoarea ta vacanta sa fie in Europa, s-ar putea ca ACESTE FOTOGRAFII sa iti inlesneasca procesul de alegere a destinatiei.

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn