5 motive pentru care sa folosesti Bucharest by Car Mobile App

bucharest by carr mobile app

        Bucharest by Car Mobile App este mai mult decat o simpla aplicatie de mobil.

Traim intr-o era a tehnologiei, dominata de tehnologie. Traim la intensitate maxima fiecare moment si vrem sa obtinem totul imediat. Cu aceasta aplicatie, noi ne propunem sa gasim un echilibru intre goana zilnica dupa oportunitati si bucuria de a trai si de a savura momentele frumoase. Este metoda perfecta de a savura o calatorie sigura si confortabila, chiar daca este una in scop profesional sau doar o vacanta.

Si, pentru ca ne place sa fim transparenti, ne-am gandit sa va oferim o lista cu cinci motive pentru care sa folositi aplicatia Bucharest by Car.

1. Este usor de folosit!

In ziua de astazi, toata lumea are acces la un smartphone. Tehnologia a evoluat atat de repede incat, uneori, este dificil sa tii pasul cu ea., insa un lucru este cert: piata aplicatiilor de mobil nu se va opri prea curand din dezvoltare! Chiar si atunci cand vine vorba de navigarea online, numarul utilizatorilor de mobil l-a depasit cu mult pe cel al utilizatorilor de PC sau tableta.

2. Este rapida!

Aproape oriunde privesti in jurul tau, exista un loc care ofera o retea WiFi, pe care o poti folosi pentru telefonul tau. Dureaza foarte putin sa descarci o aplicatie si, chiar daca esti in oras sau in aeroport, poti folosi aplicatia noastra pentru a rezerva o masina. De asemenea, un alt avantaj este faptul ca o poti gasi rapid atat in Google Play, cat si in Apple Store.

3. Este sigura!

Spre deosebire de riscurile presupuse de gasirea unui sofer de taxi care sa respecte regulile si care sa nu pacaleasca persoanele care apeleaza la serviciile lui, dar si de timpul petrecut pe aeroport, utilizand aplicatiile de taxi, Bucharest by Car Mobile App iti ofera o confirmare imediat dupa plasarea unei comenzi, avand astfel garantia ca vei fi asteptat. Mai mult decat atat, poti fi sigur chiar inainte de a te urca in avion ca vei fi preluat de la locul stabilit.

4. Iti ofera transparenta in privinta costurilor!

Nu de putine ori, mai ales cand vine vorba despre cursele de taxi din aeroporturi, soferii de taxi incearca sa isi pacaleasca clientii atunci cand vine momentul platii, mai ales atunci cand acestia sunt originari dintr-o alta tara. Pentru ca noua ne place onestitatea, oferim o transparenta totala in privinta costurilor.

5. Iti respecta dreptul la protectia datelor personale!

Foarte multe persoane au o problema cu oferirea datelor personale, mai ales cand vine vorba de cele cu un risc mare, precum datele contului bancar. Chiar daca alte companii folosesc metoda platii prin retragerea sumelor direct din contul clientului, noi va oferim o alta varianta, mult mai sigura, putand achita costurile prin utilizarea oricarui tip de card direct in masina, in loc sa cerem date ce nu se doresc a fi divulgate, tocmai pentru a evita orice tip de problema care poate aparea.

Sunt mult mai multe motive pentru care recomandam folosirea aplicatiei noastre, dar consideram ca acestea sunt printre cele mai importante. Pana la urma, tot ceea ce ne dorim pentru clientii nostri este sa se bucure de o calatorie sigura, confortabila si relaxanta!

 

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn