Bucuresti – o experienta memorabila

Bucuresti

<<Mi-ar fi placut sa vad mai mult din Bucuresti, m-a facut sa imi doresc mai mult – mai ales pe partea culturala. Bucurestiul poate ca este un oras tanar, dar ca “experienta” poate sa iti arate si sa iti povesteasca mai multe decat te-ai astepta.>> Asta ne spune Norbert, de la globotreks.com, despre excursia lui in Romania, la Bucuresti.

Daca am face o comparatie cu lumea jocurilor video, Bucurestiul ar fi zona pentru “avansati” sau “veterani”. Fara tutoriale, fara magazine de suveniruri, fara birouri de informare turistica, este ca o vanatoare de comori ce te cheama sa incepi aventura de a ii descoperi misterele ascunse. Un oras mediocru, care nu impresioneaza cu nimic, la prima vedere, dar impanzit de cele mai uimitoare si magice locuri pe care le vei vizita vreodata, daca indraznesti sa te abati de la traseu pentru a-i afla secretele.

Arhitectura extravaganta, arta de calitate si istorie palpabila sunt doar cateva dintre cuvintele ce descriu “Micul Paris”, asa cum era numit pe vremuri.

Restul articolului il puteti citi AICI.

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn