Cesar Millan – Once Upon a Dog Tour 2017 – o experienţă inedită!

cesar millan bucharest

Cesar Millan a ajuns la Bucureşti în data de 21 martie, incluzând astfel şi capitala noastră în turneul “Once Upon a Dog Tour 2017” iar Bucharest by Car i-a fost alături la sosirea pe aeroport, având apoi grijă ca acesta să se simtă confortabil şi în siguranţă pe toată durata călătoriei.  (Galerie Foto – AICI)

Cesar Millan este mai mult decât un dresor de câini, deşi a devenit celebru prin intermediul emisiunii “Cesar şi câinii” (“Dog Whisperer”). A lucrat cu sute de animăluţe, le-a studiat comportamentul, a ajutat enorm la cunoaşterea şi îngrijirea adecvată a celor mai buni prieteni ai oamenilor, aşa cum sunt numiţi. A militat ani de zile pentru adopţia câinilor abandonaţi, dar şi pentru includerea în mediul uman a câinilor care sunt excluşi adesea din familii din cauza rasei, fiind consideraţi drept un viitor pericol pentru cei din jur. Le-a demonstrat tuturor că fiecare câine merită să fie iubit şi le arată celor care achiziţionează bilete pentru evenimentele din turneul lui cum să le descifreze trăirile şi comportamentul, pentru a le oferi cele mai bune condiţii.

Cesar a fost, aşa cum şi-a obişnuit fanii, cu zâmbetul pe buze şi cu o energie extraordinară. Cu toate că nu este deloc uşor să susţină toate spectacolele incluse în turneu, alternându-le cu prezenţa în platourile televiziunilor sau la întâlnirile cu admiratorii dornici să primească un autograf, Cesar a fost foarte încântat să ajungă şi la Bucureşti. Iar noi ne-am bucurat încă o dată să avem parte de un invitat de o asemenea anvergură, fiind onoraţi de prezenţa acestuia, dar şi bucuroşi că am reuşit să îl cunoaştem în sfârşit pe omul-miracol, care pare să ştie fiecare truc al animăluţelor ce ne înfrumuseţează viaţa! “Le mulţumesc tuturor celor care au venit! A fost incredibil să văd ce energie şi forţă are <<haita>> mea din întreaga lume!”, a scris Cesar Millan pe contul lui de Facebook după evenimentul de la Bucureşti, iar noi nici că am putea fi mai de acord cu el.

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn