Mercedes Benz Romania – călătorie de vis din inima Transilvaniei până la București

Cei de la Mercedes Benz Romania au postat pe contul lor de Facebook un video superb, care ne arată o mică parte din frumusețea țării noastre, în combinație cu eleganța și modernismul automobilelor Mercedes. Au pornit într-o călătorie aproape inițiatică am putea spune, din Graz, au traversat Transilvania, pământul ancorat în tradiții și folclor, pentru ca într-un final să ajungă din inima transilvană în cea bucureșteană.

Superbul GLC Coupe a fost “testat” pe o distanță apreciabilă, de 1700 de kilometri, iar echipa s-a bucurat de fiecare clipă petrecută pe traseu, dar și de părțile frumoase ale țării noastre, incluzând domeniul gastronomic. “Alergăm după stele” a fost motto-ul acestei campanii, iar noi, cei de la Bucharest by Car, ne asigurăm că vi le oferim pe cele mai strălucitoare cu fiecare serviciu impecabil de care beneficiați! 

Dacă sunteți curioși să aflați și care sunt motivele pentru care Bucharest by Car alege întotdeauna să vă ofere un transport de o calitate excelentă doar în automobilele Mercedes, puteți citi AICI mai multe detalii! “Doar ce e mai bun” este motto-ul nostru aici la Bucharest By Car! De aceea i-am ales pe cei mai buni dintre cei mai buni pentru vehiculele noastre, pentru o experiență agreabilă și sigură!

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn