Noul Mercedes E-Class de teren

Noul Mercedes E-Class de teren

Mercedes dezvaluie noul Mercedes E-Class de teren

De la poteci nepavate, pana la drumuri de piatra, serpentine abrupte sau drumuri acoperite cu zapada, noul Mercedes E-Class de teren poate ataca fara efort rute unde de obicei autoturismele conventionale nu au nici o sansa, multumita garzii la sol inalte, rotilor mari si sistemului 4MATIC.

Dinamismul si luxul modern se unesc in acest model, urmarind acelasi stil de design modernist. E-Class de teren si-a aniversat premiera la Paris Motor Show 2016 si va fi pus in productie in primavara acestui an.

“Nici un model E-Class nu a fost vreodata mai versatil decat cel de teren. Noul model combina un aspect remarcabil in stil SUV cu conceptul clasic de spatiu inteligent. In plus, se adauga o multime de masuri inovative de siguranta si interiorul E-Class castigator al mai multor premii.”, spune Ola Källenius, membru al departamentului de management al Daimler responsabil cu vanzarea si marketingul autoturismelor Mercedes Benz.

Cel mai important element al designului impresionant de SUV este grila frontala. Bara din fata si cu panourile aferente contribuie si ele la aspectul robust, iar partea de sus a barei din fata este vopsita in culoarea caroseriei, in timp ce partea inferioara este construita din plastic negru granular.

Articolul complet AICI.

Distribuiți acest articol...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn