Calitatea serviciilor efectuate sunt rodul experientei acumulate in cei 8 ani de activitate. Autoturismele din dotare sunt imaginea companiei si cartea de vizita a clientilor nostri, de aceea vom etala intotdeauna un parc auto de ultima generatie care sa poata satisface orice exigenta.

11 limuzine | 6 minivanuri 7+1 locuri | 2 minivanuri 6+1 locuri –  business edition

CERERE OFERTA

Business class        3 | 3

Mercedes E Class

Primul etalon al companiei noastre cu care efectuam in mod frecvent serviciile de transport si transfer aeroport. O limuzina ce depaseste asteptarile, cu un pachet complet de siguranta, stil si confort.

Galerie foto si detalii…

fullsizeoutput_ec7.jpeg-edited


CERERE OFERTA

Luxury class        3 | 3

Mercedes S Class

Pentru evenimente deosebite este nevoie de o limuzina deosebita. Clasa S este un varf de lance al luxului si confortului pe care suntem bucurosi sa-l punem la dispozitia clientilor nostri.

Galerie foto si detalii…


CERERE OFERTA

Business group        7 | 10

Mercedes Vito

Ideal pentru circuite turistice, transportul angajatilor sau pentru serviciile de transfer aeroport. Cu un maxim de 7 pasageri si un spatiu generos de bagaje, acest minivan nu face rabat de la confort si siguranta.

Galerie foto si detalii…

MB Vito Bucharest by Car


CERERE OFERTA

Luxury class        6 | 6

Mercedes V Class

Un adevarat birou mobil cu scaune independent reglabile, masa pliabila pentru pasageri si gadget-uri de ultima generatie. Solutia ideala pentru grupuri si afaceri care se doresc a fi in miscare.

Galerie foto si detalii…