Conditii generale si acceptul clientului

Toate rezervarile si inchirierile realizate se considera a fi un accept din partea clientilor cu privire la termenii si conditiile generale prezentate in aceasta pagina.

Anulare

Anularea unei rezervari trebuie facuta cu minimum 4 ore in avans.

Confidentialitate

Apreciem si intelegem faptul ca in autovehicul lucrati sau aveti discutii sensibile si confidentiale. Va asiguram ca personalul nostru este instruit si are la baza contractului de munca si o clauza de confidentialitate: ”ce se spune in masina, in masina ramane”.

Intarzieri

Soferul nostru va ajunge de fiecare data cu 10 minute inaintea orei de intalnire, stabilite de comun acord si vom face eforturi ca de fiecare data sa ajungeti la timp si in siguranta.

Bucharest By Car nu isi asuma nici o raspundere in cazul unei intarzieri neprevazute din care reiese faptul ca timpul alocat sugerat de transportator pentru destinatia respectiva nu a fost respectat de client. Bucharest by Car este limitata de orice raspundere daca intarzierea noastra se datoreaza cazurilor extreme, printre acestea numarandu-se: blocaje in trafic, accidente in trafic, conditii meteo nefavorabile, surpari de teren, lucrari in carosabil neanuntate prin mijloace mass-media.

Asigurare

Toate vehicule noastre sunt asigurate full CASCO.
In plus, polita de asigurare acopera atat pasagerii cat si bagajele acestora.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati personalul nostru.

Tarife

Preturile difera in functie de clasa autoturismului si durata inchirierii.

Ora de inchiriere este compusa din doua unitati a cate 30 de minute. In cazul in care autoturismul cu sofer este la dispozitia clientului, prima unitate (primele 30 de minute) a fiecarei ore de stationare este gratuita, orice alta unitate inceputa fiind considerata unitate intreaga (1 ora) si se taxeaza conform ofertei. Transferul de aeroport se taxeaza separat si se aloca 1 ora ca timp.

Modalitati de plata

Plata se poate face in numerar, card bancar sau prin ordin de plata. Toate serviciile de inchiriere efectuate sunt anexate facturii.

Nu ezitati sa ne contactati in vederea oricaror alte informatii sau pentru studierea draftului de contract.