Transfer aeroport Otopeni

Serviciul transfer aeroport este unul din principalele servicii pe care le efectuam si care se dovedeste a fi extrem de util pentru angajatii companiilor sau persoanele ce calatoresc in mod frecvent.

Intelegem importanta acestui serviciu, de aceea am creat aplicatia “Bucharest airport transfers” care faciliteaza plasarea rapida a comenzilor de pe telefonul mobil. Aplicatia poate fi descarcata din App Store si Google play.

Efectuam transferuri de/la aeroport in conditii de maxim confort si siguranta si punem la dispozitia clientilor nostri multiple solutii de transport: business class, business group, city shuttle sau luxury group. In plus, pentru ca garantia sa fie totala, monitorizam zborurile tuturor companiilor aeriene, atat pentru aterizare, cat si pentru decolare.

Serviciul de transfer aeroport Otopeni are acoperire nationala, este disponibil non stop, iar tarifele sunt unice, indiferent de distanta parcursa.

Fara costuri suplimentare si cu maxima transparenta, sistemul de tarif unic ofera clientului garantia disponibilitatii autoturismului, indiferent de situatiile neprevazute in care avem intarzieri ale zborurilor, pierderi de bagaje, etc.

  • Tarife unice, fara costuri ascunse
  • Plata cu cardul direct la sofer
  • Fara experienta serviciilor de taxi