Povestea noastra

Bucharest by Car a fost infiintata in 2007.
Inca de la inceput s-a dorit o noua viziune a servicilor de transport care sa includa o transparenta maxima si o deschidere cat mai larga pentru nevoile directe ale fiecarui client.
Ne-am dorit sa gasim o modalitate cat mai efiecienta de rezervare dar si o gestionare a tuturor planurilor de calatorie, atat locale cat si globale.

Astazi, Bucharest by Car gestioneaza peste 12.000 conturi active si sincronizeaza peste 80 de solicitari zilnice din intreaga lume. Prin reteaua partenerilor nostri conectam pasagerii cu soferi profesionisti, fie ca vorbim de o preluare in Bucuresti, escala in aeroportul din Cluj sau o destinatie finala in New York. Tote acestea sub un singur nume si intr-un singur cont de client perfect sincronizat.

Cei 11 ani de activitate au concretizat parteneriate cu primele patru companii din lume care opereaza pe acest segment de servicii. Ne onoreaza astfel de colaborari si suntem convinsi ca putem oferi solutii de transport globale ce pot acoperi atat necesitatile mediului de afaceri cat si cele turistice.

 

Serviciile noastre

Cu o flota proprie, compania noastra opereaza in Bucuresti, Cluj si Sibiu. In fiecare zi, Bucharest by Car conecteaza pasagerii cu o retea globala de transportatori licentiati, membri a primelor patru retele de transportatori din lume. Cu o procedura standard, oferim servicii de transport pe 5 continente si in peste 100 de tari. Serviciile all-inclusive garanteaza pasagerilor o transparenta totala asupra costurilor si un control maxim vis-a-vis de gestionarea individuala a comenzilor.

Tarifele fixe si fara costuri ascunse, timpul de asteptare gratuit, anularile gratuite, dispeceratul non-stop, sunt doar cateva beneficii pe care care pasagerii le activeaza cu fiecare rezervare.

Rezervarile globale efectuate prin aplicatia bucharestbycar disponbila in Apple Store si Google Play sau direct pe site dau libertatea clientului de a alege modalitatea de plata: card bancar, Paypal sau facturare lunara.
Toate acestea cu o singura plata locala, fara a avea grija monedelor de schimb, comisioanelor bancare sau a conversiilor valutare.