BENEFICII LOCALE APLICATE LA NIVEL GLOBAL PENTRU TOATE SERVICIILE DE INCHIRIERE LIMUZINE & MINIVANURI CU SOFER

Timp de asteptare inclus

Nicio grija. Toate serviciile noastre de transport au incluse printre alte beneficii si timpul de asteptare gratuit. Mai mult de atat, in cazul unor eventuale intarzieri, disponibilitatea este garantata fara niciun cost suplimentar

Anulari si modificari gratuite

Planurile de calatorie se pot schimba. Nicio grija, modificarile se pot efectua oricand iar anularile rezervarilor se pot opera gratuit cu pana la 90 de minute inainte de ora preluarii pentru serviciile de transfer si 2 ore pentru pachetele orare.

Statusuri si informari in timp real

Detaliile fiecarei comenzi se regasesc in contul de client din site sau din aplicatie. Statusurile soferului se vizualizeaza in timp real iar monitorizarea zborurilor ajusteaza timpul de plecare pentru fiecare rezervare.

Alege modalitate de plata

Plata in avans, plata direct la sofer sau in baza facturii lunare. Credit card, Paypal, numerar, transfer bancar. Totul, intr-o singura plata sigura si locala, fara grija comisioanelor sau a conversiilor valutare.

Aplicatia pentru pasageri bucharestbycar

 

Disponibila in Apple Store si Google Play, aplicatia este o modalitate eficienta de plasare si gestionare comenzi.

Printr-o sincronizare perfecta, contul de client se poate accesa atat din aplicatie cat si din site oferind acces la istoricul comenzilor, statusul soferilor, descarcarea tichetelor de rezervare, importul acestora, transmiterea notificarilor, etc.