Un pachet "all inclusive" care are la baza un serviciu de transport cu multiple avantaje pentru client. Tarifele fixe sunt doar o parte din promisiunea noastra.

TARIFE FIXE, FARA COSTURI ASCUNSE

Nu exista suprize cu Bucharest by Car. Tarifele listate si confirmate inainte de rezervare includ toate taxele. Mai mult, un tichet de rezervare detaliat este trimis imediat dupa confirmarea comenzii.

FARA GRABA

Toate serviciile noaste de transport vin cu timp de asteptare gratuit. Pana la 30 minute asteptare gratuite pentru transferuri locale si garantia disponibilitatii fara niciun cost suplimentar in cazul preluarilor de la aeroport.

SOFERI PROFESIONISTI

Toti soferii sunt instruiti, atestati si cu un comportament demn de serviciul pe care il promit tuturor clientilor. In plus, datele de contact ale soferilor sunt trimise prin SMS si email in ziua efectuarii comenzii.

ANULARE GRATUITA

Monitorizarea zborurilor este vitala pentru a ne asigura ca sunt prezenti in momentul aterizarii. Daca exista schimbari de plan, nicio grija, anuleaza gratuit cu pana la 2 ore inaintea preluarii.

SERVICII ORIUNDE IN LUME

Prin reteaua partenerilor de transport integrata intr-un sistem unic si perfect sincronizat, compania Bucharest by Car este prezenta la nivel global.

O SINGURA PLATA, O SINGURA FACTURA

Calatoresti oriunde fara grija comisioanelor sau taxelor de conversie valutara. Platesti in tara o singura data pentru toate serviciile de transport utilizate atat pe plan local cat si international.